Opinie
99% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
171 Opinii
Ø 4,85 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,85 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 90%
  • Dobry 6%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 2%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Dostawa Ø 4,86 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 91%
  • Dobry 6%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Opinie naszych klientów
  • 21.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dostawa mnie zaskoczyła, bo była dużo szybsza niż podejrzewałam, za co ogromny plus i 5 gwiazdek. Zamawiałam sosy osobno, mimo to były podane na pizzy. Sama pizza była ok. Niestety tylko ok. Ciężko ocenić, bo słabo czułam smak samej pizzy, była skąpana w czosnkowym sosie :)
yd-jig-ratings-report-violation
  • 11.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczne jak zawsze. Dostarczone na czas. Brawo
yd-jig-ratings-report-violation
  • 21.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko OK, ekspresowa dostawa
yd-jig-ratings-report-violation
  • 28.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczna pizza i ekspresowa dostawa (30min od zamówienia) na Podgórzu
yd-jig-ratings-report-violation
  • 27.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Trochę długo trzeba czekać, godzina to przesada
yd-jig-ratings-report-violation
  • 10.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Fajnie
yd-jig-ratings-report-violation
  • 01.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pychota! Polecam!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 30.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko ok, bdb pizza :) mimo błędu w adresie, kurier trafił bezproblemowo, polecam
yd-jig-ratings-report-violation
  • 11.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza rewelacja :) polecam każdemu :)
yd-jig-ratings-report-violation
  • 27.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecam!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 21.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
SUPER!!!!!!!!!!!!!!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 14.02.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
było smaczne, ale przede wszystkim mało sera! w pizzy serowej nie powinno go brakować
yd-jig-ratings-report-violation
  • 24.01.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
najlepsza pizza w Toruniu i obsługa bardzo sympatyczna, POLECAM !!!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 06.11.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zawsze pizza smaczna, czas dostawy znacząco sie poprawił POLECAM pizzerie a nawet pokuszę się o stwierdzenie że jest to najlepsza pizzeria w mieście.
yd-jig-ratings-report-violation
  • 29.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszna pizza, dostarczona na czas.
yd-jig-ratings-report-violation
  • 26.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
zamówiłem na podstawie pozytywnych opinii, nie zawiodłem się, dobra pizza, świeże składniki...ja jadłem na cienkim cieście i była dokładnie taka jak być powinna...POLECAM
yd-jig-ratings-report-violation
  • 21.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zamówienie dotarło po niemal półtorej godzinie, dłużej niż było podane i była to najgorsza pizza, jaką do tej pory zaserowało mi La Pablo - brzegi zwęglone, całość zimna, na miejscu kucharza nie wydałbym klientowi takiego nieudanego placka.
yd-jig-ratings-report-violation
  • 30.08.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Rewelacja!!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 28.07.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nie smakowalo bo pizza jeszcze nie dotarla 30 min po czasie czyli czekam godzine i 30 min i nic jak pizzy nie bylo tak nie ma
yd-jig-ratings-report-violation
  • 23.07.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najlepsza pizza w Toruniu!!!
yd-jig-ratings-report-violation
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria La Pablo
  • 5
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 3,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł
Ø 4,85 Gwiazdki od 170 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Hallera 79 | 87-100 Toruń
Do menu