Opinie
99% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
138 Opinii
Ø 4,89 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,91 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 95%
  • DobryNie ma wystarczającej liczby opinii. 3%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Dostawa Ø 4,88 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 93%
  • Dobry 5%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Opinie naszych klientów
  • 11.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza rewelacja :) polecam każdemu :)
  • 27.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecam!
  • 21.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
SUPER!!!!!!!!!!!!!!
  • 14.02.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
było smaczne, ale przede wszystkim mało sera! w pizzy serowej nie powinno go brakować
  • 24.01.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
najlepsza pizza w Toruniu i obsługa bardzo sympatyczna, POLECAM !!!
  • 06.11.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zawsze pizza smaczna, czas dostawy znacząco sie poprawił POLECAM pizzerie a nawet pokuszę się o stwierdzenie że jest to najlepsza pizzeria w mieście.
  • 29.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszna pizza, dostarczona na czas.
  • 26.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
zamówiłem na podstawie pozytywnych opinii, nie zawiodłem się, dobra pizza, świeże składniki...ja jadłem na cienkim cieście i była dokładnie taka jak być powinna...POLECAM
  • 21.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zamówienie dotarło po niemal półtorej godzinie, dłużej niż było podane i była to najgorsza pizza, jaką do tej pory zaserowało mi La Pablo - brzegi zwęglone, całość zimna, na miejscu kucharza nie wydałbym klientowi takiego nieudanego placka.
  • 30.08.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Rewelacja!!
  • 28.07.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nie smakowalo bo pizza jeszcze nie dotarla 30 min po czasie czyli czekam godzine i 30 min i nic jak pizzy nie bylo tak nie ma
  • 23.07.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najlepsza pizza w Toruniu!!!
  • 23.05.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Za długie czekanie, ale generalnie na plus :)
  • 28.03.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
super
  • 01.03.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zawsze rewelacja, polecam!
  • 27.02.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wspaniała pizza, polecam każdemu!
  • 17.02.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najlepsza pizza po lewej stronie Wisły
  • 06.02.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wprawdzie chciałem skorzystać z kuponu rabatowego, ale wysyłanie zamówienia było dla mnie na tyle skomplikowane, że mi się nie udało skorzystać z rabatu. Pomijając to, pizza i jej dostarczenie bez zarzutu! Dziękuję
  • 24.01.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Rewelacyjna pizza, szczerze polecam.
  • 10.01.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
polecam, ale nie dostałem kuponu - czy już promocja z kuponami się skończyła?
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria La Pablo
  • 5
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 0,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł
Ø 4,89 Gwiazdki od 138 Opinie
Zapłać gotówką lub online
Hallera 79 | 87-100 Toruń
Do menu