Opinie
98% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
161 Opinii
Ø 4,75 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,70 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 80%
  • Dobry 13%
  • Dostateczny 6%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Dostawa Ø 4,80 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 85%
  • Dobry 12%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Opinie naszych klientów
  • 11.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Na zamówienie czekaliśmy 1 godzinę i 20 minuty a pizzeria jest 5 min od nas, jakbyśmy wiedzieli wcześniej przeszlibyśmy się pieszo, albo zamówili gdzie indziej.
  • 05.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka dostawa, pyszna pizza
  • 03.06.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
szybko i smacznie szybko i smacznie
  • 29.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ok.
  • 18.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
BArdzo dobra pizza.
  • 18.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pysznie :-)
  • 09.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle rewelacyjny smak, porcje bardzo duże, dostawa przed czasem czym bardzo mile mnie zaskoczyli. Bagietka tak duża że mnie przeros la i nie da lem rady zjeść :) Polecam każdemu z czystym sumieniem!!!
  • 05.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super. Polecam kotlet po kowalsku.
  • 03.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bagietki bardzo dobre
  • 02.05.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Generalnie smaczne, aczkolwiek widać różnicę między jedzeniem zamawianym w dostawie a tym na miejscu w lokalu. Zdecydowanie lepiej zjeść w Pizzerii, większe porcje są :)
  • 29.04.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo smakowite dania, ceny w porządku, dostawa okej. Żadnych problemów, bardzo polecam bo jest co, jak dla mnie najlepsza pizzeria w okolicy.
  • 24.04.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle rewelacyjny smak, porcje bardzo duże, dostawa przed czasem czym bardzo mile mnie zaskoczyli. Polecam każdemu z czystym sumieniem!!!
  • 13.04.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle szybko i smacznie. POLECAM !!!
  • 06.04.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Było pyszne :)
  • 29.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pycha i bardzo szybka dostawa polecam !
  • 29.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzonko jak zwykle pyszne :)
  • 15.03.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza boska!!!
  • 19.02.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Gorąco polecam !!!
  • 17.02.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecam.
  • 10.02.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza Ok, bagietka Ok. Kotlet mielony fatalny – nie mogę tego polecić. Właściwie poza kapustą zasmażaną cała reszta była niesmaczna, zarówno Purée ziemniaczane jak i same kotleciki mielone.
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Vendetta
  • 20
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 10,00 zł
Dowóz: od 20,00 zł
Ø 4,75 Gwiazdki od 161 Opinie
Zapłać gotówką lub online
Krasickiego 3V | 41-600 Świętochłowice
Do menu