Opinie
70% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
10 Opinii
Ø 3,75 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 3,70 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 60%
  • DobryNie ma wystarczającej liczby opinii. 10%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 0%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 0%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 30%
Dostawa Ø 3,80 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 50%
  • DobryNie ma wystarczającej liczby opinii. 20%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 10%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 0%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 20%
Opinie naszych klientów
  • 16.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie dobre, choć szału nie ma. Dostawcabbardzo miły i przystojny choć spóźniony o 20 minut
yd-jig-ratings-report-violation
  • 08.11.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Gorszej pizzy nie jadłem. Z biedronki za 5 zł jest lepsza. Źle wypieczone ciasto. Bagietka bez smaku. Nie polecam. Drogo i niesmacznie, a na dodatek 20min spóźnienia.
yd-jig-ratings-report-violation
  • 19.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
wszystko jak najbardziej pyszne,ciepłe i szybko dostarczone
yd-jig-ratings-report-violation
  • 02.10.2012
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza naprawdę dobra, dobre ostre papryczki z sosem czosnkowym komponuje się idealnie Gorąco polecam!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 02.10.2012
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Spaghetti pierwsza klasa! Jeżeli robią sos sami tak jak się chwalą to na prawdę mają czym. Krótko mówiąc palce lizać! :D
yd-jig-ratings-report-violation
  • 01.10.2012
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
uważam,że najlepsze jedzenie w Dąbrowie,zawsze świeże i ciepłe,duży plus za pyszny sos czosnkowy,bagietka ogromna,chrupiąca można zaspokoić duży głód-polecam!
yd-jig-ratings-report-violation
  • 30.09.2012
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszna pizza, duży plus za świeże składniki na pizzy. Ciasto też bardzo dobre. szybka dostawa, jak najbardziej polecam!! :d
yd-jig-ratings-report-violation
  • 29.08.2012
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka dostawa to jedyny atut. Pizza tragiczna, są zdecydowanie lepsze pizzerie.
yd-jig-ratings-report-violation
  • 28.07.2012
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Uwaga na naciągaczy. Po zamówieniu czeka was telefon że jak chcecie pizze to trzeba zapłacić za dostawę mimo że jest na stronie podane że jest darmowa. Nie po to się płaci online aby potem nie mając drobnych latać i rozmieniać aby zdążyć przed dostawą. Mnie kazali zapłacić ekstra 6zł na co oczywiście nie dostałem paragonu ale to sprawa dla skarbówki. O dodatkowych płatnościach portal pyszne.pl już poinformowany. Co do pizzy to kupiłem pieczarkową z dodatkiem cebuli, ale niestety okazało się że to była pizza cebulowa z dodatkiem pieczarek :( Najładniejsza u nich jest ulotka (profesjonalnie zrobiona co trzeba przyznać) na której dostałem kartkę z adresem i napisem ze mam dać 6zł za dowóz.
yd-jig-ratings-report-violation
  • 15.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:

Grzegorz K. nie skomentował tej opinii.
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Vinci
  • 0
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 5,00 zł
Dowóz: od 25,00 zł
Ø 3,75 Gwiazdki od 10 Opinie
Zapłać gotówką
Morcinka 1 | 41-303 Dąbrowa Górnicza
Do menu