Ocena dostawy: niedostateczny | Zobacz wszystkie opinie
20% ... użytkowników poleca tą restaurację.
10 Opinii
Ø 1,45 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 3,86 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,06 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 06.08.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Porcja bardzo mała i zupełnie pozbawiona smaku. Zdecydowanie odradzam.
  • 25.01.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ciężko ocenić. Jedzenie prawdopodobnie jest smaczne, jeśli jest ciepłe. Niestety dowieziony mi burger był całkowicie zimny, tak samo jak rozmoknięte frytki. Sam smak tych dań był niezły i można przypuszczać, że gdyby były chociaż trochę ciepłe, to wrażenie byłoby lepsze. Niedopuszczalne jest jednak, aby oferować dania z dowozem i przy minusowej temperaturze przywozić je nie w torbie termicznej, a w plastikowej siatce. Zupa była bardzo ciepła, a burger i frytki całkowicie zimne. Ja rozumiem, że zupa dłużej się wystudza, że jest zimno, ale jeśli restauracja oferuje dowóz, to powinna zadbać o temperaturę dań. Szczególnie, gdy czeka się prawie 2 godziny.
  • 17.12.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie byłoby prawdopodobnie lepsze, gdyby nie było całkowicie zimne.
  • 12.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Kurczak twardy w dwóch częściach-jedna nie nadawała się w ogóle do zjedzenia (twarda skorupa). Onion ringsy kompletnie zimne, niedobre, jakby sprzed dwóch dni. Brak sosów w zestawie -kierowca tłumaczył się, że mu się rozlały w czasie drogi- bardzo pokrętne i mało wiarygodne wyjaśnienie. Oczywiście nie miał żadnych pieniędzy przy sobie żeby wydać resztę. Może w restauracji to wszystko lepiej wygląda ale w dostawie na pewno nigdy już nie zamówię. Jedyny pozytywny aspekt to Police Donut, który okazał się miłym zaskoczeniem.
  • 09.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogólnie to trzeba stwierdzić że "szła nie ma". Mimo że dostawa wcześniej niż planowano, to Dostawca wyglądał wręcz na zdziwionego że chcę by wydano mi z 50zł całe 20zł. Dałem 50zł, zamówienie kosztowało 27zł a Dostawca stwierdził że może mi wydać 15zł.... Chyba trochę nie fair, nie? Zwłaszcza że zaznaczałem przy zamówieniu, że proszę by Dostawca miał przy sobie gotówkę bo miałem tylko duży nominał. Ktoś to czytał w ogóle? Sam zamówiony burger był całkiem smaczny, szkoda tylko że kompletnie zimny. Sałatka pierwsza klasa i tu chylę czoła, ale frytki to przesiąknięta olejem papka :/ Szkoda. Frytki również zimne jak Kamczatka. A najgorsze jest to, że to są naprawdę rzeczy, które łatwo można wyeliminować i zyskać grono stałych Klientów. Ale to tak jak mówiłem, trzeba chcieć...
  • 02.09.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najgorsze jedzenie jakie w życiu zamówiłam - zimne, niesmaczne, przypraw zero. W dość sporej ilości makaronu śladowe ilości mięsa - niedopieczonego. NIGDY WIĘCEJ!!! Obsługa fatalna, nieuprzejma. NIE POLECAM
  • 29.06.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Twarożek świeży i pyszny do tego chrupiące kajzerki. Krążki cebulowe dwa na krzyż -reszta frytki (sic!). Zamiast naleśników z syropem klonowym dostałam sernik z syropem klonowym. Cheese Burger bez chesse...
  • 20.06.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Od dawna chciałam tam zjeść, ale jakoś nie było okazji. Ludzie chwalą, ale jedzenie w Avenue jest po prostu niedobre. Krążki przypalone, sałatka wyglądała jakby stała ze dwa dni więc przy takich upałach bałam się ją w ogóle tknąć, sos musztardowy - ohyda - breja przypominająca kolorem nie napiszę co, burger niestety też nic specjalnego, na tyle, że pół musiałam wyrzucić, bo nie dało się zjeść. I naprawdę mało profesjonalnym jest, że dostawca nie ma przy sobie ani grosza, żeby wydać resztę. Nie polecam.
  • 17.06.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
za 22 zł spodziewałem się czegoś większego i lepszego niż hamburgera rozmiaru mcdonalda i frytek
  • 16.06.2013
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie dobre, ale malo frytek i salatki bulka do burgera tandetna, mieso bardzo dobre, dodatków mało, sosu mało, sera mało. Generalnie spoko, ale za ta cenę liczyłbym na coś większego
Oceny najpopularniejszych dań
Avenue
  • 11
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 0,00 zł
Dowóz: od 22,00 zł
Ø 3,96 Gwiazdki od 87 Opinie
Zapłać gotówką
Józefa 25 | 31-056 Kraków
Do menu