Opinie | Zobacz wszystkie opinie
94% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
1418 Opinii
Ø 4,60 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,54 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,67 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 17.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zbyt serowa, ale nie najgorsza.
Zgłoś opinię
  • 15.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dostawa na czas, bezproblemowo, dużo i smacznie. Godne polecenia.
Zgłoś opinię
  • 04.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
było bardzo dobre
Zgłoś opinię
  • 02.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko bardzo smakowało - tak jak zwykle :) Nie możemy oprzeć się wrażeniu, że ta restauracja jest jedną z najlepszych w Bydgoszczy :) Pozdrawiamy ekipę gotująco/pakująco/wożącą!
Zgłoś opinię
  • 30.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
bulka lekko spalona ogolnie smaczny
Zgłoś opinię
  • 21.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak najbardziej polecam
Zgłoś opinię
  • 18.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super polecam
Zgłoś opinię
  • 17.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Tak dobrej pizzy nie jedliśmy dawno, wspaniałe ciasto, smaczne dodatki w sporej ilości. Penne było jak autostrada smakowa ;) Bogaty, głęboki, a jednocześnie mega delikatny smak.. tego było nam trzeba. Co do reszty zamówienia - powiem tylko tak - wspaniała obsługa stawiająca dobro klienta ponad swoje zyski. Podziwiamy i doceniamy :) i dziękujemy!
Zgłoś opinię
  • 16.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Kebab bez rewelacji Jedzenie dobra, natomiast nie do końca polecam kebaba. Warstwowo ułożone składniki szybko przeszkadzają. Na koniec zostaje mokra bułka z kapustą.
Zgłoś opinię
  • 15.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
1. PIZZA Z DOWOZEM KOSZTOWALA 20ZL ( DOSTAWCA POLICZYL SOBIE 22ZL ) 2. GDZIE JEST SOS ? PIZZA BYLA ZAMAWIANA Z SOSEM 3 RAZY ZAMOWILEM I 3 RAZY SIE PRZEJECHALEM NIE POLECAM !!
Zgłoś opinię
  • 13.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Mięso to mielonka!jeden z najgorszych kebabow w życiu!pozostancie przy pizzy!
Zgłoś opinię
  • 12.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
polecam
Zgłoś opinię
  • 08.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizze robicie znakomitą ale kebab to porażka. Bułka wydawała się słodka, sałatka z kapusty, kawałek pomidora, trochę mięsa i odrobina sosu. Poza tym wydaje mi się, że skoro zamawiamy na wynos, to bułkę się składa z zawartością żeby mięso czy sałatka z kapusty nie dotykała folii aluminiowej, a dostaliśmy rozwartego do granic możliwości.
Zgłoś opinię
  • 06.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo dobreeee
Zgłoś opinię
  • 06.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczne jak zawsze, polecam
Zgłoś opinię
  • 05.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
super polecam
Zgłoś opinię
  • 02.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Przyjemnie dodać takie dobre oceny. Smak, profesjonalizm. Miły Pan Dostawca!!!! Co w obecnych czasach się ceni. Przed czasem przywieziona. No po prostu cud miód i orzeszki. Nic tylko zamawiać.
Zgłoś opinię
  • 02.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybko i pysznie czego chcieć więcej :D
Zgłoś opinię
  • 27.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybko, sprawnie i pysznie. Genialna pizza szybko dostarczona. Ideał dla klientów, nawet bardzo wymagających.
Zgłoś opinię
  • 21.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super szybka i uprzejma dostawa , jedzonko super :)
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
HelloPizza
  • 95
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 4,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,60 Gwiazdki od 1418 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Długa 58 | 85-034 Bydgoszcz
Do menu