Opinie | Zobacz wszystkie opinie
93% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
1353 Opinii
Ø 4,60 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,53 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,66 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 02.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Przyjemnie dodać takie dobre oceny. Smak, profesjonalizm. Miły Pan Dostawca!!!! Co w obecnych czasach się ceni. Przed czasem przywieziona. No po prostu cud miód i orzeszki. Nic tylko zamawiać.
Zgłoś opinię
  • 02.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybko i pysznie czego chcieć więcej :D
Zgłoś opinię
  • 27.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybko, sprawnie i pysznie. Genialna pizza szybko dostarczona. Ideał dla klientów, nawet bardzo wymagających.
Zgłoś opinię
  • 21.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super szybka i uprzejma dostawa , jedzonko super :)
Zgłoś opinię
  • 18.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Solidne 4 gwiazdki i chociaż nie było idealnie, to nadal mogę polecić jeśli ktoś szuka sporej porcji, którą na pewno się naje. Dostawa była niemal dokładnie w takim czasie, jak wyświetlony licznik na stronie (nawet chwilę wcześniej) i jedynie zamówiony dodatkowy sos był rozlany częściowo, za co dostawca bardzo sympatycznie przeprosił :)
Zgłoś opinię
  • 15.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo smaczne, polecam. Dostawa punktualna.
Zgłoś opinię
  • 06.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
super kebab polecam
Zgłoś opinię
  • 03.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Totalny Bałagan kierowca nie może znaleść adresu i mimo iż zamówienie było opłacone po prostu odjeżdża po moim telefonie do pizzeri kierowca owszem przywozi pizze trwało to wszystko ok 2 godzin zimna i kompletnie bez smaku nie polecam tej knajpy,bo pizzeria trudno to nazwać
Zgłoś opinię
  • 02.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza bardzo smaczna. Ciasto super, składników dużo. Jedynym minusem było to, że pizza była już lekko zimna
Zgłoś opinię
  • 25.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Kebab trochę za mały, ale bardzo pyszny. Transport o czasie.
Zgłoś opinię
  • 22.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedna z lepszych w Bydgoszczy.
Zgłoś opinię
  • 21.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
2 razy zamówiony kebab DROBIOWY i 2 razy wtopa, jeśli nie macie danego miesa to chociaż dzwoncie do klienta lub usuńcie opcje wyboru miesa. nie polecam
Zgłoś opinię
  • 19.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super polecam
Zgłoś opinię
  • 18.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
W Helllopizza zamawiam dosyć często jednak ostatnio zauważyłam spadek formy. Wczoraj zamówiłam moją ulubioną pizzę Ripley, ale to co otrzymałam było fatalne. Tak spalonego spodu dawno nie widziałam:/ porażka.....
Zgłoś opinię
  • 13.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
zamawialem pizze z dodattkowymi skladnikami, otrzymalem bez. Sos rowniez nie taki jak zamawiaalem.
Zgłoś opinię
  • 11.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dobrze, choć składników na pizzy mogło być więcej a oczekiwanie na dostawę troszkę krótsze.
Zgłoś opinię
  • 09.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Kebaby jak zawsze super, co bym trochę zmienił to sos łagodny, jest za bardzo ostry, chyba najostrzejszy (łagodny) sos jaki jadłem, a jak ktoś tak jak ja nie przepada za ostrym to psuje mu to smak kebaba. W końcu po to jest podział na sos mieszany, ostry lub łagodny aby dostać kto co lubi :)
Zgłoś opinię
  • 09.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dobre jedzenie i co ważne miła obsługa :)
Zgłoś opinię
  • 02.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
super
Zgłoś opinię
  • 27.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybciej niż czas przewidywany, pyszniej niż smak zakładany ! POLECAM ! Szczególnie dla osób lubiących piekło w gębie !!! :)
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
HelloPizza
  • 92
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 4,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,60 Gwiazdki od 1354 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Długa 58 | 85-034 Bydgoszcz
Do menu