Opinie | Zobacz wszystkie opinie
93% ...wszystkich użytkowników poleca tę restaurację.
1795 Opinii
Ø 4,59 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,53 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,65 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 19.06.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo dobre Pizza dostarczona w szybkim tempie dzi ki czemu by a ciep a i chrupi ca Sk adnik w na pizzy by o du o dzi ki czemu mo na by o czu smak ka dego z nich Kebab r wnie pyszny z wieloma dodatkami m in kukurydza og rek pomidor cebulka Og lnie jedzenie smaczne polecam Na pewno jeszcze tam wr c ;
Zgłoś opinię
  • 15.06.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
Zgłoś opinię
  • 13.06.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
Zgłoś opinię
  • 06.06.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza jak zwykle w tej restauracji dobra. Szybka dostawa.
Zgłoś opinię
  • 04.06.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo smaczne jedzenie .Polecam Marek
Zgłoś opinię
  • 31.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszne
Zgłoś opinię
  • 26.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecam!
Zgłoś opinię
  • 25.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
git
Zgłoś opinię
  • 24.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Masakra. Kebab według HelloPizzy to 70% bułki i 30% dodatków. 3 zamówione, 1 źle przekrojony, wszystko wypadało, 2 prawie zero sosu, 3 przypalona bułka na rogach. W każdym mało surówki a mięso pocięte w drobnicę.
Zgłoś opinię
  • 24.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
dobre jedzenie Moim zdaniem dobre jedzenie i szybka dostawa
Zgłoś opinię
  • 22.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
wszystko ok. polecvam
Zgłoś opinię
  • 22.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza w mojej opinii w tym momencie jedna z lepszych w Bydgoszczy. Ostatni raz zamawiałem z Hellopizza ponad kwartał temu i stwierdzam, że jest poprawa, a już wtedy było bardzo dobrze. Każdy kto lubi swojską dobrą pizzę ten będzie zadowolony, dodatki świeże, ciasto idealnie wypieczone i po prostu bardzo dobre. Podoba mi się, że ta pizza nie jest pseudowłoskim wyrobem, nie sili się na udawanie przygotowanego tradycyjny sposób włoskiego dania, bo to i tak niemożliwe w warunkach polskiej kuchni. Całość dobrze skomponowana plus moim zdaniem najlepsze w Bydgoszczy sosy do pizzy. Dostawa błyskawiczna, sporo przed czasem. Mały minusik: do kebaba: zapomniano dodać czerwonego sosu, ale i tak na plus. W ofercie przydałyby się napoje - w menu na pyszne.pl nie widziałem. Z czystym sumieniem polecam zamawianie pizzy w tym lokalu!
Zgłoś opinię
  • 21.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super
Zgłoś opinię
  • 21.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zamawiałem pizzę i bardzo się zawiodłem... no niestety ale była OKROPNA! Zamawiałem tutaj wcześniej monster kebab i był naprawdę bardzo dobry dlatego postanowiłem spróbować pizzy z hellopizza ale niestety bardzo żałuję tej decyzji... po 1 zjedzonym kawałku pizza wylądowała w śmieciach! Nie dało się jej jeść! Okropny sos, kurczak jakiś gumowaty... to najgorsza pizz jaką jadłem w życiu! Nie wiem czy to była jednorazowa wpadka cy po prostu wszystkie te pizze są tak nie dobre ale na pewno nie odważę się spróbować tam pizzy ponownie, przykro mi. Co do dostawy to jestem zadowolony - szybko, miło i sprawnie i to niestety jedyny +
Zgłoś opinię
  • 21.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Świetna Pizza, doskonały serwis!!!
Zgłoś opinię
  • 20.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
POLECAM
Zgłoś opinię
  • 16.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
Zgłoś opinię
  • 14.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zamawiałem w HelloPizza Monster kebab i muszę przyznać, że był naprawdę bardzo dobry! Nie zawiodłem się ;). Bardzo dużo mięsa, dobre sosy i co najważniejsze świeże warzywa, mniam :D! Polecam bardzo serdecznie każdemu kto lubi zjeść dobrego i dużego kebaba! Bardzo szybki transport a dostawca bardzo miły. Duży + i naprawdę polecam monster kebaba z HelloPizza!
Zgłoś opinię
  • 14.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dobre jedzenie Moim zdaniem dobre jedzenie i szybka dostawa
Zgłoś opinię
  • 11.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo smaczne makarony! Porcja do syta. Dostawa przed czasem. Polecam.
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
HelloPizza
  • 124
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 7,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,59 Gwiazdki z 1796 Opinii
     
Zapłać gotówką lub online
Długa 58 | 85-034 Bydgoszcz
Do menu