Opinie | Zobacz wszystkie opinie
94% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
1280 Opinii
Ø 4,60 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,54 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,67 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 27.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybciej niż czas przewidywany, pyszniej niż smak zakładany ! POLECAM ! Szczególnie dla osób lubiących piekło w gębie !!! :)
Zgłoś opinię
  • 21.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Kebab super ,Carbonara nie polecam :(
Zgłoś opinię
  • 10.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
dostawa szybka, miła obsługa, pizza ciepła, nawet dobra, ale ciasto takie sobie i niestety przypalona :(
Zgłoś opinię
  • 06.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo dobra, chrupiąca pizza, dużo składników, jak za tę cenę ekstraklasa pizzy :3
Zgłoś opinię
  • 03.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
wymyślili inną cenę za dostawę niż podana... byłem zmuszony zrezygnować
Zgłoś opinię
  • 03.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Niezawodnie jak zawsze. Pizza chrupiąca. Sos w porządku, Polecam meksykański.
Zgłoś opinię
  • 01.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nigdy nie zawiodłem się na zamówieniu z tej restauracji, smaczne jedzenie, jak dla mnie trochę za ostry sos łagodny plus za prażoną cebulkę.
Zgłoś opinię
  • 11.08.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Mieso nie szokuje smakiem, ale generalnie calkiem niezle. Dostawa na czas, jedzenie nawet w miare cieple.
Zgłoś opinię
  • 10.08.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
polecam
Zgłoś opinię
  • 09.08.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybko i pysznie.Jedna uwaga troszkę mniej soli do frytek w zestawach.
Zgłoś opinię
  • 02.08.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Kebaby na prawdę monstrualne, spokojnie najedzą się jednym dwie osoby. Pizza również smaczna ale zdecydowanie za dużo było sosu podkładowego. Generalnie - polecam!
Zgłoś opinię
  • 02.08.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybko i smacznie.
Zgłoś opinię
  • 18.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
szybka dostawa (czekalismy 20 min), pizza bardzo dobra. Rewelacja! Gorąco polecam :)
Zgłoś opinię
  • 17.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ALE DOBERE wszystki niesamowite od ciast po skladki ser i na dowozie skonczoac mila obglusa zaskakuje szybkoscia piza oczywiscie ciepla i smaczna
Zgłoś opinię
  • 16.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
wszystko jak zwykle superdobra pizza szybki dowoz smaczne ciasto i dobry sos najlepsza pizza w meiscie hellpiza 666
Zgłoś opinię
  • 11.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybki dowoz pizza ciepla dobra polecam
Zgłoś opinię
  • 03.07.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
jak zawsze najwyzszy poziom, duzo skladkow pizza bardzo ja polecam zawsze u wszedzie najlepsza pizza w bydgoszczy wedlug mnie ;) .
Zgłoś opinię
  • 29.06.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza bardzo słodka, ale w sumie taka miała być :) Dobrze zrobiona, szybka dostawa, polecam
Zgłoś opinię
  • 25.06.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza wyszuszona i przypalona. Ogólnie smaczna
Zgłoś opinię
  • 14.06.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zawsze byłam bardzo zadowolona od zamówień, ale do dziś :( Mięso hellkebab przyszło nie z kurczakiem, a z czymś gumowym i strasznie suchym. A sałatka Green-klasyka była z nie fajnie pachnącym parmezanem i sałata była BRUDNA(mogę odróznić przyprawy od brudu). Takie sprawy.. W każdym razie mają bardzo smaczną pizze i szybką dostawę.
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
HelloPizza
  • 91
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 4,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,60 Gwiazdki od 1281 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Długa 58 | 85-034 Bydgoszcz
Do menu