Opinie
98% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
244 Opinii
Ø 4,81 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,78 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 85%
  • Dobry 11%
  • Dostateczny 3%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Dostawa Ø 4,84 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 90%
  • Dobry 7%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 2%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 2%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 0%
Opinie naszych klientów
  • 01.05.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ponownie sosy nie mialy byc na pizzy tylko obok poza tym wszystko ok
Zgłoś opinię
  • 21.04.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle pyszne
Zgłoś opinię
  • 10.04.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dobre, ale jedliśmy lepsze ;)
Zgłoś opinię
  • 07.04.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wyśmienite dania i świetna obsługa!
Zgłoś opinię
  • 26.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle super:)
Zgłoś opinię
  • 22.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszna pizza za małe pieniążki , faktycznie ostra tak jak lubimy z żoną :)
Zgłoś opinię
  • 21.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza jak zwykle pyszna
Zgłoś opinię
  • 08.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza była smaczna. OK. Ale zamawiałem pizzę zaznaczając w opcjach ketchup i sos pikantny - nie na pizzy! I wszystko zostało wylane na pizzę. Pizza miała być dla dzieci i musiałem sosy ściągać łyżeczką żeby dzieci mogły zjeść. Po co w opcjach jest wybór - ketchup - ketchup na pizzy skoro i tak wszystko wylewane jest na pizzę??!!! Mój błąd że w komentarzu nie napisałem, że sosy mają być w pojemniczkach, ale uznałem, że w skoro w opcjach jest wybór to załatwia to sprawę. cóż pomyliłem się.... Dobrze by było prostu usunąć tę opcję bo wprowadza to klienta w błąd. Mimo wszystko samo jedzenie oceniam na plus, tylko ten nieprzyjemny zgrzyt
Zgłoś opinię
  • 06.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
Zgłoś opinię
  • 03.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
sosy mialy byc oddzielnie a nie na pizzy. poza tym wszystko ok
Zgłoś opinię
  • 23.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ok
Zgłoś opinię
  • 21.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Gwiazdka mniej za bardzo małą ilość sosów do pizzy. Po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam i polecam
Zgłoś opinię
  • 20.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka i sprawna dostawa Polecam
Zgłoś opinię
  • 16.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza pyszna!!!! będę zamawiała częsciej. Super opcja z płatnościa online jeśli akurat brak kasy w domu.
Zgłoś opinię
  • 10.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza dość dobra. Niestety sosy fatalne, szczególnie sos czosnkowy. Brak możliwości wyboru sosu w pudełku.
Zgłoś opinię
  • 08.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak wcześniej tu kupowałam tą pizzę to była naprawdę bardzo dobra, teraz zupełnie mi nie smakuje. + jedynie za dostawę na czas.
Zgłoś opinię
  • 28.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak na razie to najlepsza pizzeria po lewo bieżnej stornie Torunia! Jak najbardziej polecam!
Zgłoś opinię
  • 28.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smacznie, szybko i sympatycznie :)
Zgłoś opinię
  • 26.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Gorąco polecam
Zgłoś opinię
  • 17.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Świetna pizza. Szybko i pysznie.
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria La Pablo
  • 9
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 3,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł
Ø 4,81 Gwiazdki od 244 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Hallera 79 | 87-100 Toruń
Do menu