Opinie
98% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
209 Opinii
Ø 4,82 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,80 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 87%
  • Dobry 9%
  • Dostateczny 2%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
Dostawa Ø 4,84 Gwiazdki
  • Bardzo dobry 90%
  • Dobry 7%
  • DostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 1%
  • MiernyNie ma wystarczającej liczby opinii. 2%
  • NiedostatecznyNie ma wystarczającej liczby opinii. 0%
Opinie naszych klientów
  • 03.03.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
sosy mialy byc oddzielnie a nie na pizzy. poza tym wszystko ok
Zgłoś opinię
  • 23.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ok
Zgłoś opinię
  • 21.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Gwiazdka mniej za bardzo małą ilość sosów do pizzy. Po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam i polecam
Zgłoś opinię
  • 20.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka i sprawna dostawa Polecam
Zgłoś opinię
  • 16.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza pyszna!!!! będę zamawiała częsciej. Super opcja z płatnościa online jeśli akurat brak kasy w domu.
Zgłoś opinię
  • 10.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza dość dobra. Niestety sosy fatalne, szczególnie sos czosnkowy. Brak możliwości wyboru sosu w pudełku.
Zgłoś opinię
  • 08.02.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak wcześniej tu kupowałam tą pizzę to była naprawdę bardzo dobra, teraz zupełnie mi nie smakuje. + jedynie za dostawę na czas.
Zgłoś opinię
  • 28.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak na razie to najlepsza pizzeria po lewo bieżnej stornie Torunia! Jak najbardziej polecam!
Zgłoś opinię
  • 28.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smacznie, szybko i sympatycznie :)
Zgłoś opinię
  • 26.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Gorąco polecam
Zgłoś opinię
  • 17.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Świetna pizza. Szybko i pysznie.
Zgłoś opinię
  • 15.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Tylko jedna gwiazdka z brak foli pod pizza! Pizza zjadliwa, zdecydowanie za duzo sera, a za malo dodatkow, bardzo slabe sosy.
Zgłoś opinię
  • 04.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza ok. ale długi czas oczekiwania.
Zgłoś opinię
  • 02.01.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Plusy: +punktualna dostawa +pizza w smaku bardzo dobra Minusy: -zamiast mozzarelli był raczej zwykły ser -pizza nie była zbyt ciepła
Zgłoś opinię
  • 22.12.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
pozytywna, ale długi czas dostawy
Zgłoś opinię
  • 21.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dostawa mnie zaskoczyła, bo była dużo szybsza niż podejrzewałam, za co ogromny plus i 5 gwiazdek. Zamawiałam sosy osobno, mimo to były podane na pizzy. Sama pizza była ok. Niestety tylko ok. Ciężko ocenić, bo słabo czułam smak samej pizzy, była skąpana w czosnkowym sosie :)
Zgłoś opinię
  • 11.11.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczne jak zawsze. Dostarczone na czas. Brawo
Zgłoś opinię
  • 21.10.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko OK, ekspresowa dostawa
Zgłoś opinię
  • 28.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczna pizza i ekspresowa dostawa (30min od zamówienia) na Podgórzu
Zgłoś opinię
  • 27.09.2014
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Trochę długo trzeba czekać, godzina to przesada
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria La Pablo
  • 8
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 3,00 zł
Dowóz: od 10,00 zł
Ø 4,82 Gwiazdki od 209 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Hallera 79 | 87-100 Toruń
Do menu