Opinie
94% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
353 Opinii
Ø 4,64 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,60 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,68 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 10.05.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
bardzo duże porcje oraz bardzo pyszne jedzenie
Zgłoś opinię
  • 09.05.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bagietka dojechała po prawie dwóch godzinach, w środku rozmoczona, z zewnątrz czerstwa bułka. i sos po którym zgagę mam do teraz. Bułeczki z masłem czosnkowym surowe.
Zgłoś opinię
  • 10.04.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszne jedzonko, jak w domu :) Polecam serdecznie
Zgłoś opinię
  • 31.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najlepsza pizza w mieście!
Zgłoś opinię
  • 26.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo dobre jedzenie - duże porcje, dobre mięso w placku, placek smaczny. Nalesniki klasyczne. Długi czas dostawy - około półtorej godziny.
Zgłoś opinię
  • 24.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko dobrze. Polecam kotlet po kowalsku spośród menu mięsnego. Naleśniki z czekoladą są nie tylko deserem, ale mogą być pełnym daniem.
Zgłoś opinię
  • 08.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Trochę długi czas oczekiwania, ale jedzonko smaczne.
Zgłoś opinię
  • 21.02.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
szybko, sprawnie
Zgłoś opinię
  • 08.02.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
czysta kpina zamowiłem wczoraj i godz 18 i do dzis nic, cisza, telefon podany na stronie www nie odpowiada! nikt nie raczyl zadz i poinformowac!!!! Totalny brak profesionalizmu!! Nie polecam !!!!!
Zgłoś opinię
  • 19.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogromne smaczne porcje polecam
Zgłoś opinię
  • 17.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle mega dobre
Zgłoś opinię
  • 15.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza zalana brzydko pachnącym serem, pozostałych składników baaaardzo mało: 10 małych kawałków salami, z pół cebuli i ćwierć małej papryki. Czuliśmy tylko ser, którego było 99% (w porównaniu do pozostałych składników) na pizzy.
Zgłoś opinię
  • 13.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogromne smaczne porcje polecam
Zgłoś opinię
  • 02.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pychotka
Zgłoś opinię
  • 28.12.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogromne smaczne porcje polecam
Zgłoś opinię
  • 17.12.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nauczony e cz owiek nie jest nieomylny a do trzech razy sztuka po d ugim czasie przerwy postanowi em si ostatecznie przekona Ewidentnie mnie Vendetta nie lubi nie wiem czemu Za pierwszym razem czeka em na dostaw oko o 3 godzin nast pne to pizza kt ra okaza a si odgrzan w mikrofal wce a teraz kurczaczki okaza y si pyszne Czy by prze om? Nie Zamiast 24 nugets w dowieziono mi 12 Skrzyde ka uda o im si policzy dobrze Po telefonie dowieziono mi pozosta e nuggetsy zimne Mimo e bardzo bym chcia to nie mog poleci Vendetty :
Zgłoś opinię
  • 15.12.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecam - smacznie i obficie. ;)
Zgłoś opinię
  • 14.11.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Na dostawe czekalismy prawie 2 godziny i pizza byla zimna!!!
Zgłoś opinię
  • 11.11.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie na czas mimo tego, że jest święto natomiast jakość jedzenia pozostawia wiele do życzenia :( Beznadziejna bułka w bagietce, rozpada się w dłoni. Nuggetsy nie zawierały grama mięsa. Jedyne co mogę polecić to ziemniaki i bułeczki z masełkiem czosnkowym.
Zgłoś opinię
  • 31.10.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
bylo git no i duzo przed planowanym czasem dostawy
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Vendetta
  • 40
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 10,00 zł
Dowóz: od 20,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,64 Gwiazdki od 353 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Krasickiego 3V | 41-600 Świętochłowice
Do menu