Opinie
94% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
311 Opinii
Ø 4,65 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,61 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,69 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 19.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogromne smaczne porcje polecam
Zgłoś opinię
  • 17.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle mega dobre
Zgłoś opinię
  • 15.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza zalana brzydko pachnącym serem, pozostałych składników baaaardzo mało: 10 małych kawałków salami, z pół cebuli i ćwierć małej papryki. Czuliśmy tylko ser, którego było 99% (w porównaniu do pozostałych składników) na pizzy.
Zgłoś opinię
  • 13.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogromne smaczne porcje polecam
Zgłoś opinię
  • 02.01.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pychotka
Zgłoś opinię
  • 28.12.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Ogromne smaczne porcje polecam
Zgłoś opinię
  • 17.12.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nauczony e cz owiek nie jest nieomylny a do trzech razy sztuka po d ugim czasie przerwy postanowi em si ostatecznie przekona Ewidentnie mnie Vendetta nie lubi nie wiem czemu Za pierwszym razem czeka em na dostaw oko o 3 godzin nast pne to pizza kt ra okaza a si odgrzan w mikrofal wce a teraz kurczaczki okaza y si pyszne Czy by prze om? Nie Zamiast 24 nugets w dowieziono mi 12 Skrzyde ka uda o im si policzy dobrze Po telefonie dowieziono mi pozosta e nuggetsy zimne Mimo e bardzo bym chcia to nie mog poleci Vendetty :
Zgłoś opinię
  • 15.12.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecam - smacznie i obficie. ;)
Zgłoś opinię
  • 14.11.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Na dostawe czekalismy prawie 2 godziny i pizza byla zimna!!!
Zgłoś opinię
  • 11.11.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie na czas mimo tego, że jest święto natomiast jakość jedzenia pozostawia wiele do życzenia :( Beznadziejna bułka w bagietce, rozpada się w dłoni. Nuggetsy nie zawierały grama mięsa. Jedyne co mogę polecić to ziemniaki i bułeczki z masełkiem czosnkowym.
Zgłoś opinię
  • 31.10.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
bylo git no i duzo przed planowanym czasem dostawy
Zgłoś opinię
  • 15.10.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
Zgłoś opinię
  • 07.09.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pysznie i szybko! Polecam!
Zgłoś opinię
  • 06.09.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
już dwie godziny czekam na pizze a jej dalej nie ma !!!
Zgłoś opinię
  • 31.08.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
jest super, miła obsługa, pyszna pizza, szybki dozów, nic dodać nic ująć, polecam :D
Zgłoś opinię
  • 30.07.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle rewelacja!
Zgłoś opinię
  • 25.07.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie ok ale dostawa masakra-zamówiłem o godz 14:22info o dostawie na max 15:53 oczywiście nic nie dojechało więc wykonuje telefon Pani twierdzi że jedzenie już wyjechało stanowczym zdaniem- czekam kolejne 40min przyjeżdża upragniony obiad, pytam Pana o której wyjechał z obiadem odpowiada "przed chwilą" a ma do mnie ok 2 km Reasumując obiad otrzymałem kilka min przed 17. Myślę ze dopiero mój tel spowodował że ktoś sobie przypomniał że jest zamówienie- i na szybko je zaczęto realizować. Nie polecam zamawia przez "pyszne.pl" bo się możecie nie doczekac
Zgłoś opinię
  • 16.07.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle doskonale!
Zgłoś opinię
  • 15.07.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jedzenie pycha, czas oczekiwania nieco długi - powinien być podawany przed dokonaniem opłaty, mały minusik zamiast zamówionych ziemniaków były frytki :)
Zgłoś opinię
  • 12.07.2015
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bagietka raczej nie była świeza
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Vendetta
  • 38
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 10,00 zł
Dowóz: od 20,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,65 Gwiazdki od 311 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Krasickiego 3V | 41-600 Świętochłowice
Do menu