Opinie
92% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
424 Opinii
Ø 4,57 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,53 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,61 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 28.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Musz przyzna e jestem bardzo zadowolony golonko konkretne pyszna kapusta Chickeny jak z KFC bardzo szybka dostawa Czyli Vendetta zmieni a si na lepsze z czego si bardzo ciesz :
Zgłoś opinię
  • 27.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nie oszczędzają na składnikach, ale też nie zalewają wszystkiego serem do oporu (wtedy pizza jest ciężka i mokra). Szybka dostawa i przede wszystkim smacznie :)
Zgłoś opinię
  • 27.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko super tylko zamiast frytek były kartofle ale każdemu może się trafić taka pomyłka :)
Zgłoś opinię
  • 18.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dużo składników, bardzo dobre ciasto. Składniki kładzione na ser, a nie odwrotnie. Czuć "swojskość" wyrobu, a nie jak w sieciowych pizzeriach chemię. Polecam, dowożą do Rudy Śląskiej.
Zgłoś opinię
  • 17.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Dostawa mimo dużej odległości pół godziny przed czasem. Pizza smaczna, dużo składników, ciasto nie spulchnione. Pizza dojechała ciepła. Jeżeli macie daleko do pizzerii to nie zamawiajcie bagietki, bo pod wpływem ciepła i wilgoci robi się pulpa i traci swoją chrupkość (wynika to z charakterystyki bułki). Moce 5- dawno takiej pizzy nie jadłem :)
Zgłoś opinię
  • 16.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super Bardzo smaczne pizze
Zgłoś opinię
  • 16.11.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza zimna, dostawa po prawie 3 godzinach, chociaż miało być do 75 minut. Brak sosu za który zapłacono
Zgłoś opinię
  • 22.10.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smacznie Du e porcje
Zgłoś opinię
  • 22.10.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Polecamy Pizza super Zupy jeszcze lepsze
Zgłoś opinię
  • 07.10.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pomimo naprawdę sporego zamówienia, nie spóźnili się z dostawą (5 minut po czasie to nic). Porcje srogie, bardzo dobre. W firmie wszyscy zadowoleni :)
Zgłoś opinię
  • 05.10.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Placek bardzo dobry, trochę mało sera i mięsa w porównaniu do rozmiaru, ale ogólnie bardzo dobre!
Zgłoś opinię
  • 10.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nie polecam tej restauracji na zamówienie czekałam ponad 2h gdzie informacja była 90.minut. po kontakcie telefonicznym miało być 10.minut czekałam 40 minut. Jedzenie 3/10. Więcej nie zamówię.
Zgłoś opinię
  • 03.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
choć zamawiałem małą pizze otrzymałem dużą pizze Brawo ja :) ale smak no nie za bardzo Pizza BomBa tej nie polecam
Zgłoś opinię
  • 03.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka dostawa. Ciasto pizzy za twarde (chlebowe?) w jednym przypadku, OK w drugim (dwie pizze w jednej dostawie).
Zgłoś opinię
  • 02.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
wszystko ok
Zgłoś opinię
  • 24.08.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Strasznie długi czas dostawy
Zgłoś opinię
  • 15.08.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Na zamówienie czekaliśmy prawie 2 godz a jakość jedzenia to jakiś żart!! Minusy: bagietki tak nasiąknięte , że rozwalały się w dłoni. Bułeczki czosnkowe były chyba pieczone na brudnej blaszce, ciut przypalone. Masło czosnkowe nie miało smaku masła, raczej dobrej margaryny. Plusy: 1,75l pepsi dodane do zamówienia i to była chyba jedyna rzecz zjadliwa. Mój pies był bardzo zadowolony 80% zamówienia poszło do niego. Ja nie polecam, ale może komuś się poszczęściło
Zgłoś opinię
  • 02.08.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zamiast frytków przyjechały ziemniaki, mnie tam nie zrobiło by to dużej różnicy gdyby nie płacz dziecka i spacer do baru parę ulic dalej aby do rewelacyjnego kotleta były obiecane frytki.
Zgłoś opinię
  • 19.07.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczne, ciepłe, o czasie
Zgłoś opinię
  • 19.07.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
pizza naprawdę dobra ale kurcze brakowało tego cypelka co oddziela pizze od kartonu przez co nie było to zbyt estetyczne.
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Vendetta
  • 59
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 10,00 zł
Dowóz: od 20,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,57 Gwiazdki od 424 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Krasickiego 3V | 41-600 Świętochłowice
Do menu