Opinie
92% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
396 Opinii
Ø 4,57 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,53 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,60 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 10.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Nie polecam tej restauracji na zamówienie czekałam ponad 2h gdzie informacja była 90.minut. po kontakcie telefonicznym miało być 10.minut czekałam 40 minut. Jedzenie 3/10. Więcej nie zamówię.
Zgłoś opinię
  • 03.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
choć zamawiałem małą pizze otrzymałem dużą pizze Brawo ja :) ale smak no nie za bardzo Pizza BomBa tej nie polecam
Zgłoś opinię
  • 03.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka dostawa. Ciasto pizzy za twarde (chlebowe?) w jednym przypadku, OK w drugim (dwie pizze w jednej dostawie).
Zgłoś opinię
  • 02.09.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
wszystko ok
Zgłoś opinię
  • 24.08.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Strasznie długi czas dostawy
Zgłoś opinię
  • 15.08.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Na zamówienie czekaliśmy prawie 2 godz a jakość jedzenia to jakiś żart!! Minusy: bagietki tak nasiąknięte , że rozwalały się w dłoni. Bułeczki czosnkowe były chyba pieczone na brudnej blaszce, ciut przypalone. Masło czosnkowe nie miało smaku masła, raczej dobrej margaryny. Plusy: 1,75l pepsi dodane do zamówienia i to była chyba jedyna rzecz zjadliwa. Mój pies był bardzo zadowolony 80% zamówienia poszło do niego. Ja nie polecam, ale może komuś się poszczęściło
Zgłoś opinię
  • 02.08.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Zamiast frytków przyjechały ziemniaki, mnie tam nie zrobiło by to dużej różnicy gdyby nie płacz dziecka i spacer do baru parę ulic dalej aby do rewelacyjnego kotleta były obiecane frytki.
Zgłoś opinię
  • 19.07.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smaczne, ciepłe, o czasie
Zgłoś opinię
  • 19.07.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
pizza naprawdę dobra ale kurcze brakowało tego cypelka co oddziela pizze od kartonu przez co nie było to zbyt estetyczne.
Zgłoś opinię
  • 15.07.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszne jak zawsze
Zgłoś opinię
  • 25.06.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
za dlugi czas dostawy
Zgłoś opinię
  • 08.06.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najlepsze jedzenie , super porcje, mega smak, polecam wszystkim bardzo serdecznie
Zgłoś opinię
  • 29.05.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ponad godzina spóźnienia i brak gratisu który był na stronie internetowej (PEPSI) Jedzenie ok.
Zgłoś opinię
  • 17.05.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
pani oddzwonila i poinformowa a mnie ze nie maja bagietek
Zgłoś opinię
  • 10.05.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
bardzo duże porcje oraz bardzo pyszne jedzenie
Zgłoś opinię
  • 09.05.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bagietka dojechała po prawie dwóch godzinach, w środku rozmoczona, z zewnątrz czerstwa bułka. i sos po którym zgagę mam do teraz. Bułeczki z masłem czosnkowym surowe.
Zgłoś opinię
  • 10.04.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszne jedzonko, jak w domu :) Polecam serdecznie
Zgłoś opinię
  • 31.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Najlepsza pizza w mieście!
Zgłoś opinię
  • 26.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Bardzo dobre jedzenie - duże porcje, dobre mięso w placku, placek smaczny. Nalesniki klasyczne. Długi czas dostawy - około półtorej godziny.
Zgłoś opinię
  • 24.03.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Wszystko dobrze. Polecam kotlet po kowalsku spośród menu mięsnego. Naleśniki z czekoladą są nie tylko deserem, ale mogą być pełnym daniem.
Zgłoś opinię
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Vendetta
  • 50
    Dodaj restaurację do ulubionych

Koszt dostawy: od 10,00 zł
Dowóz: od 20,00 zł

Informacja prawna
Ø 4,57 Gwiazdki od 396 Opinie
     
Zapłać gotówką lub online
Krasickiego 3V | 41-600 Świętochłowice
Do menu